Koncert

“Lærer Franks musik” med Maja Kjær Jakobsen og Klaus Pindstrup fredag den 24. marts kl. 20 i Den Gamle Skole i Gl. Skørping.  – Begrænset antal pladser. Bestil billetter à 130 kr  ved: kontakt@folkemusikskole.dk.
maj 2016 Klaus og Maja 4

To musikere med hver deres specielle relation til lærer Frank: Klaus lærte personlig af læreren, der havde helt sin egen opfattelse af, hvordan melodierne skulle lyde. Maja har forsket længe i lærer Franks noder og oprindelse, mens hun blev undervist af Klaus.

Det bliver en oplevelse af de store og sjældne at høre de to sammen folde sig ud med lærer Franks melodier. En koncert, som vil være unik og som vil opstå i sin helhed på denne ene aften.

 

 

 

 

 

 

 

 

Omtale af tidligere koncert:

I 2014 afholdt vi koncert kr. Himmelfartsdag d. 29. maj med Klaus Pindstrups TrioKlaus Pindstrups Trio

Trioen spiller et varieret koncertprogram bestående af både gamle og nye folkemelodier. En koncert, der byder på noget ganske andet end den gængse dansemusik, som ofte præger dansk folkemusik. Det er dynamisk og improviserende musik, humoristisk, legende og virtuost.

Til alle tider er der lavet musik, der handler om livet i al almindelighed. Lyttemusik, der handler om lykke og sorg, katastrofer eller mystiske hændelser. Til musikken knytter sig altid en god historie. Nogle af disse historier og fortællinger kan man høre mellem numrene i koncerten. Hør f.eks hvad der sker, når Fanden er løs i Vildmosen, hvordan det føles at få et Føl på tværs, om Den hvide jomfru spøger i Øland skov eller om Maries kærlighed.